Suunniteltu Suomessa. Valmistettu Puolassa.

Jokainen PALA – malliston tuote ommellaan tilauksesta lähituotantona Puolassa. Lähes kaikki materiaalimme neuloksista nappeihin ja vetoketjuihin valmistetaan alusta asti 200 kilometrin säteellä yhteistyökumppanimme tehtaasta, jossa tuotteet leikataan ja ommellaan.

Pala Textiles

Tehtaan ompelijat ovat rautaisia pitkänlinjan vaatetusalan ammattilaisia.

Yhteistyökumppanimme panostaa nykyaikaiseen konekantaan ja teknologiaan, jolla varmistetaan korkeimmat mahdolliset valmistusstandardit ja nopeat toimitukset myös pienemmissäkin tilausmäärissä. Yhteistyökumppanillemme on myönnetty mm. arvostettu Certificate of a Solid Company Puolan valtion toimesta.

ÖKO-TEX® 100

Mallistomme materiaaleille on myönnetty Öko-Tex- standardi 100. Öko-Tex-merkintä on eräänlainen valmistajan laatutakuu. Merkintä on yhtenäinen turvallisuusstandardi läpi koko tekstiilien tuotantoketjun, ja sen ansiosta voidaan tehdä kaikki tuotantovaiheet käsittäviä haitta-ainetarkastuksia, jotka testataan riippumattomissa Öko-Tex-testilaitoksissa.

Toimitukset suoraan tehtaalta

Kuljetusmatkamme ovat lyhentyneet ja tehostuneet. Kaikki tuotteiden valmistuksessa tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit toimitetaan suoraan tehtaalle ja valmiit tuotteet suoraan asiakkaille.

Emme lennätä tai laivaa materiaaleja maailman toiselta laidalta toiselle laidalle, vaan lähetyksemme kulkee Puolasta sujuvasti autolla Suomeen.

Kestäviä ja vastuullisia yritystekstiilejä. Pala palalta.

Kestäviä ja vastuullisia yritystekstiilejä. Pala palalta.